Novosti Sport Događanja

Lijevi Štefanki više nisu dio Malonogometne lige Vukomeričkih gorica

15.06.2018. / Sportska redakcija

Malonogometna liga Vukomeričkih gorica ove se godine igra po jubilarni petnaesti puta. Nažalost, u nešto izmijenjenom sastavu, jer u ligi više nema Lijevih Štefanka.

Simpatična ekipa koju su predvodili Alen Stanešić i Miroslav Lukinić, uvijek je bila tu negdje pri vrhu, no nikada na tronu. Od toga su ih dijelile tek nijanse. I lani su bili blizu, no „pukli“ su na kraju, tako da Miro, Mirta, Stane, Krpa i najmlađi među njima Petko nisu bili te sreće da se okrune pobjedničkim trofejom.

-Reklo bi se kako godine rade svoje, kao i nedostatak mladih. Oni su uvijek bili gore, jer radilo se o kvalitetnim i dobrim igračima koji su dugi niz godina zajedno igrali. Nažalost, svake im je godine protiv fizički jačih momčadi bilo sve teže. Računali su da će lani osvojiti kantu i otići kao pobjednici, no nisu uspjeli- kaže voditelj Lige Zlatko Petrac, kojeg i ovog ljeta očekuju pune ruke posla.
1

7 momčadi na dvomjesečni put po Vukomeričkim goricama kreće u nedjelju, 17. lipnja iz Hotnje, dok je završnica već tradicionalno u Dubrancu na blagdan Velike Gospe.

-Sve zna i sve je poznato. Najvažnije od svega je druženje i zabava- poručio je Petrac.

RASPORED PRVOG KOLA
Cerovski Vrh-Donji Hruševec, Markuševec-Dubranec, Gornji Hruševec-Velika Buna, Kravarsko-Novo Brdo, Opatija-Vukomerić, Šiljakovina-Gladovec, Hotnja-Strezojevo, Gornja Opatija-Kozjača

Podijeli