Novosti Sport Događanja

Kurilovec započeo s pripremama

15.07.2019. / Sportska redakcija

Trener Perica Vidak okupio je nogometaše Kurilovca s kojima je krenuo u pripremni proces uoči početka nove trećeligaške sezone. Stručni stožer ostao je nepromijenjen, te će uz Vidaka i dalje biti Željko Desput, kao i Mario Škrablin koji je zadužen za kondicijsku pripremu, dok će s vratarima raditi Tihomir Pereković.

Prvom treningu odazvalo se dvadesetak igrača (opravdano su izostali Sedlaček, Slunjski, Spudić, Čunčić, braća Posavec) među kojima su i nova lica Debijađi, Stiplošek, Borovac i Žordić koji su stigli iz Gorice. Također, među novacima su i Grdenić, Bradić, Bandić, Vlajković, Karabatić, Bogović te kurilovečki junior Vojnić. U odnosu na lani više nema vratarskog dvojca Jelavić, Demo, a klub su napustili i Desput, Perić, Mandura, Čurek te Humeljak koji će se pokušati izboriti za dres Dinama II.

-Drago mi je vidjeti vas opet. Kostur momčadi nam je ostao na okupu, a uz ovu mladost koju vidim ovdje vjerujem kako možemo nastaviti tamo gdje smo lani stali- rekao je predsjednik Kurilovca Dražen Vujnović pozdravljajući igrače.

Uz njega igračima i stručnom stožeru sve najbolje u novoj sezoni poželi je i dopredsjednik Ivica Krmpotić, a prvi ovosezonski trening nisu propustili niti najvjerniji pratitelji kurilovečkih nogometnih zbivanja.

Prvu od sedam pripremnih utakmica Kurilovčani će odigrati u subotu s početkom u 10 sati, kada će ugostiti novog trećeligaša, momčad Bistre.

Galerija slika

Kurilovec započeo s pripremama Kurilovec započeo s pripremama Kurilovec započeo s pripremama

Podijeli