Novosti Sport Događanja

Kurilovec u sudačkoj nadoknadi ostao bez pobjede

20.05.2019. / Sportska redakcija

Nogometaši Kurilovca odigrali su još jednu hrabru i odličnu utakmicu. Nažalost, za to nisu do kraja nagrađeni, jer kod direktnog suparnika u borbi za četvrto mjesto, Trnja osvojili su tek bod. Po svemu prikazanome tri su boda trebala otići put Kurilovca, no domaći su se igrači u posljednjim trenucima susreta vratili iz ponora i poravnali na 3:3.

Nakon prvih 45. minuta Kurilovec je vodio s 2:1, preokrenuvši vodstvo domaćina koji su poveli preko Gašparca, kojeg su poništili Matoš i Humeljak. Ponajbolji igrač u dresu Kurilovca Povoljnjak u 64. je povisio na 3:1 i mirisalo je u tim trenucima na pobjedu Kurilovčana. No, domaći su se igrači zahvaljujući dvostrukom strijelcu Martinoviću sretno vratili u susret i uzeli na kraju bod.

-Dojam je bio apsolutno naš. Drugi i treći naš zgoditak su za knjige. Nažalost, danas svoj dan nije imao vratar, no što je tu je. Ja sam zadovoljan, jer dečki su dali sve od sebe- osvrnuo se na susret Vidak.

Do kraja prvenstva pred Kurilovčanima je još domaći susret protiv Jaruna, dok ih u posljednjem kolu očekuje gostovanje na Grana Klaki kod Dubrave Tim kabel. Prije toga će Kurilovčani sutra odraditi obavezu u Kupu Zagrebačke županije, gdje ih očekuje susret protiv Dugog Sela.

Podijeli