°C 2

Kurilovec u sudačkoj nadoknadi ostao bez pobjede u Gajnicama

10.10.2018.

Sportska redakcija

Nogometaše Kurilovca doslovno su sekunde dijelile od trijumfa u Gajnicama kod Ponikva. Vodila je momčad trenera Perice Vidaka do posljednjih trenutaka susreta, a onda je uslijedio hladan tuš za koji se pobrinuo Josip Gusković, koji je domaćoj momčadi donio na kraju veliki bod.

Susret je na kraju završio 2:2, a više razloga za zadovoljstvo zasigurno imaju u domaćim redovima čiji su igrači u dva navrata lovili zaostatak. Brajko je Kurilovec doveo u vodstvo u devetoj minuti, a semafor je prednost gostiju pokazivao do 65. minute kada za domaće zabija Danijel Kahlina.

Nije taj pogodak obeshrabrio Kurilovčane, koje je jedanaest minuta u novo vodstvo doveo Luka Sedlaček. I kada se očekivao posljednji sučev zvižduk, ukazao se Josip Gusković koji je iz slobodnog udarca iznenadio gostujućeg vratara za poravnanje rezultata.

3. HNL, 9. KOLO
NK PONIKVE – NK KURILOVEC 2:2 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Brajko (9), 1:1 Kahlina (65), 1:2 Sedlaček (76), 2:2 (90)
NK PONIKVE: Orlović, Berić, Katić, Ćukelj, Miklečić, Bartolić, Markušić (od 58. Azizi), Posarić (od 46. Gusković), Živković (od 85. Zubčić), Erjavec, Kahlina. TRENER: Hrvoje Pipinić
NK KURILOVEC: Jelavić, Brajko, Rajić, Humeljak (od 46. Velić), Matoš (od 21. Krpečanec), Sedlaček, Muhar, Čurek, Mandura (od 84. Roginić), Gregov, Desput. TRENER: Perica Vidak