Novosti Sport Događanja

Kurilovec spreman za proljetni start

20.02.2018. / Petar Brnada

Ako je suditi prema igrama i rezultatima iz posljednjih utakmica nogometaši trećeligaša Kurilovca spremni su za subotnji nastavak prvenstva. U posljednjoj utakmici u ovim pripremama nogometaši Kurilovca s 2:0 svladali su Međimurje.

Strijelci za momčad trenera Damira Biškupa bili su Matej Kelava u prvom, te Filip Hodak u drugom dijelu. Nakon treće uzastopne pobjede u kurilovečkim redovima optimizam je prštao na sve strane.

-Jednostavno, ne bih bio treneru Biškupu u koži, jer imamo dvadeset kvalitetnih igrača i bilo koga od njih da stavi ne može pogriješiti. Borba za prvih jedanaest je velika, a dečki su danas ponovno odlično odigrali- poslije utakmice će sportski direktor Kurilovca Darko Janječić- Žica.

Bila je to treća uzastopna pobjeda Kurilovca pri čemu je postignuto 12 zgoditaka, a igra sastava trenera Damira Biškupa bila je upravo onako lepršava kako je to slučaj bio i jesenas.

-Mi imamo jednog od najboljih trenera u ligi te je sve tako bilo i tempirano, da u prvenstvo uđemo maksimalno spremni, zbog čega smo u prve dvije utakmice bili bez realizacije. Posljednje dvije utakmice trebaju oslikavati našu igru kroz proljetno prvenstvo u koje ulazimo spremni- podvukao je Janječić.

U odnosu na prvi dio sezone u Kurilovcu više nisu Božidar Karamatić, Lovro Šimić, Antonio Krsnik i Petar Klenović, dok su novim igračima u sastavu trenera Biškupa postali Ivan Horvat, Stjepan Celiček, Stjepan Sučić, Luka Povoljnjak i Petar Lukrecijan Čurek. Posljednja dvojica stigla su na posudbu iz goričkog drugoligaša i odmah su ako je suditi prema posljednje dvije utakmice zauzeli mjesto u udarnoj postavi. (Dr)

Podijeli