Novosti Sport Događanja

Kurilovec slavio u Vrbovcu za skok na osmu poziciju

17.03.2019. / Sportska redakcija

Napokon se otvorilo i nogometašima Kurilovca koji su na gostovanju u Vrbovcu postigli četiri zgoditka. Vrhunska izvedba na kraju je okrunjena pobjedom od 4:1, kojom su Kurilovčani preskočili Vrbovčane na prvenstvenoj ljestvici te su sada osmoplasirani sastav lige s 30 bodova na kontu.

Sjajno je trener Perica Vidak pripremio susret u koji je odlučio ući s podosta izmjena u odnosu na Vinogradar. U prvih jedanaest našlo se tako šest novih igrača, koji su uz ostatak ekipe pružili sjajnu partiju koja je okrunjena pobjedom, koja je mogla biti i izraženija. No, i ovako su svi zadovoljni.

Kurilovec je poveo zgoditkom Ladislava Roginića u 21. minuti, da bi Vrbovčani samo četiri minute kasnije stigli do izjednačenje preko Dimovića koji je bio precizan s 11 metara. Jedanaesterac koji je prema mišljenju Kurilovčana prestrogo dosuđen probudio je inat u igračima trenera Vidaka, koji su preko Mateja Kelava u 42. minuti ponovno poveli.

Isti je igrač u 58. minuti još jednom matirao domaćeg vratara Jendriša, koji je u sudačkoj nadoknadi još jednom vadio loptu iz svoje mreže. Točku na „i“ kurilovečke pobjede stavio je Hrvoje Humeljak.

Podijeli