Novosti Sport Događanja

Kurilovec kod kuće poražen od Zagorca

14.10.2018. / Sportska redakcija

Nogometaši Kurilovca u desetom kolu 3. HNL doživjeli su prvi domaći poraz. Uspješnijima su se pokazali nogometaši Zagorca iz Krapine koji su iskoristili jednu neopreznost domaće obrane te u smiraj utakmice došli do pogotka i pobjede.

Bila je to većim dijelom nezanimljiva utakmica, u kojoj se većina igre odvijala na sredini terena. Onih pravih šansi, gotovo da i nije bilo. Domaći sastav uglavnom je pokušao preko Humeljaka, Sedlačeka i Brajka, no bili su to jalovi pokušaji kojima se nije dolazilo na željeni način do završnica.

I kada se već činilo kako će susret završiti remijem i bez pogodaka, gosti su u 86. minuti preko iskusnoga Matije Smrekara došli do zgoditka za veliku radost.

3. HNL, 10. KOLO
NK KURILOVEC – NK ZAGOREC 0:1 (0:0)
STRIJELAC: 0:1 Smrekar (86)
NK KURILOVEC: Jelavić, Čurek, I. Rajić, Gregov, Čolić, Mandura, Povoljnjak (od 70. Krpečanec), Kelava, Sedlaček, Humeljak (od 75. Spudić), Brajko. TRENER: Perica Vidak
NK ZAGOREC: Vinceljak, Puklin, Cerovec, Postonjski, Kunštek, Smrekar, Hoić (od 60. Turniški), Kanceljak (od 71. Landripet), Poljak, Sedak, Hanžić. TRENER: Kristijan Mitrečić

Galerija slika

Kurilovec kod kuće poražen od Zagorca Kurilovec kod kuće poražen od Zagorca Kurilovec kod kuće poražen od Zagorca

Podijeli