Novosti Sport Događanja

Kurilovcu i Dubravi Tim kabel po bod

21.05.2018. / Sportska redakcija

Najzanimljiviji susret 30. kola 3. HNL odigran je na SRC Udarnik gdje je petoplasirani Kurilovec koji je u posljednja dva kola doživio poraze ugostio trećeplasiranu Dubravu Tim kabel koja se bori za ulazak u drugoligaško društvo. Zanimljiv susret nije donio pogotke, a po prikazanome na terenu podjela bodova je i najrealniji ishod susreta.

Jedna i druga momčad imale su svojih prilika, a najbliže pogotku Kurilovec je došao u 59. minuti kada je Celiček umjesto mreže zatresao vratnicu Bogovićeva gola.

Uoči četiri posljednja kola Kurilovec drži peto mjesto s 49 osvojenih bodova, a novi susret izabranike trenera Damira Biškupa, očekuje u srijedu u 17 sati u gostima kod Trnja, koje je u ovom kolu teško nastradalo u Vrbovcu, gdje je istoimeni domaći sastav slavio s 4:0.

3. HNL, 30. KOLO
NK KURILOVEC – NK DUBRAVA TIM KABEL 0-0
NK KURILOVEC: Kranjčec, Džaja, Čurek, Čunčić, Celiček, Horvat (od 56. Ladović), Kovačić, Brajko, Čolić, Šarić, Povoljnjak (od 74. Kelava). TRENER: Damir Biškup
NK DUBRAVA TIM KABEL: Bogović, Čopec, Barić, Čečura, N.Filipović, Alghoul, Žugaj, Mudražija, Šugić, Kovačević (od 60. Džaferović), Pejić. TRENER: Krešimir Sunara

Podijeli