Novosti Sport Događanja

Kurilovčanin Fran Vujnović potpisao za Istru 1961!

02.07.2021. / Damir Žbulj

Mladi velikogorički nogometaš, Kurilovčanin Fran Vujnović, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor i u novoj sezoni bit će član pulskog prvoligaša Istre 1961!

Karijeru je započeo u svom Udarniku, gdje su mu treneri bili Ivan Prelec i Stefan Rajić, a vrlo rano je prešao u nogometnu školu zagrebačke Lokomotive, gdje se izborio i za pozive u mlade selekcije hrvatske nogometne reprezentacije.

Vjerujemo kako će u Istri dočekati svoju pravu priliku te kako će ovaj perspektivni branič pokazati svoj talent i znanje.

Fran je inače i sjajan malonogometaš, inače član MNK Gospodari Svjetla te s njihovom ekipom nastupa na brojnim natjecanjima.

"Fran je od prvog dana s nama i uvijek se rado odazvao svakom turniru i utakmici, te na terenu I izvan njega pokazivao odlike pravog radnika. Ovo je značajan korak u njegovoj karijeri i ispunjenje snova o potpisivanju profesionalnog ugovora, a svi mi koji smo oko Gospodara Svjetla smo izrazito ponosni što je dio nas. Fran želimo ti svu sreću, te da i dalje nastaviš u istom smjeru," poruka je za ovog radišnog mladića, koji je do sada igrao za mladu momčad Lokosa. 

Podijeli