Novosti Sport Događanja

Kurilovčani jesen zaključili porazom

02.12.2018. / Sportska redakcija

Nezasluženo su igrači Kurilovca nakon jučerašnjeg susreta 17. kola protiv drugoplasirane Dubrave Tim kabel pognutih glava napuštali teren. Bili su bolja i opasnija momčad, no bodovi su otišli put Dubrave koja je u nastavku susreta preko Luke Nakića postigla dva zgoditka za pobjedu od 2:0.

Po teškom terenu za igru obje su momčadi pružile dostojnu partiju koja je mogla zadovoljiti prisutne gledatelje. zadovoljni su bili gosti, koji su imali i podršku vjerne navijačke skupine Rebels Dubrava. Gosti su u prvom dijelu imali terensku inicijativu, no bez konkretne završnice, tako da se na odmor otišlo bez pogodaka.

Nastavak susreta pripao je domaćim igračima, koji su nadigrali goste u svim segmentima igre, no bez učinka, jer Dubrava je preko Luke Nakića povela u 55. minuti iskoristivši smušenost domaće obrane. Bio je to dodatni motiv za domaću momčad koja je nakon toga u potpunosti zagospodarila teren. Redale su se šanse, no na golu gostiju bio je raspoloženi Mario Mustapić, koji je sačuvao svoju mrežu netaknutom.

I kako to već biva u nogometu, ako ne zabiješ onda primiš. Kurilovčani se to dogodilo u sudačkoj nadoknadi kada im je Luka Nakić zadao konačni mat. Doduše, kod pogotka je previd napravio sudac Igor Čepić, koji nije pokazao na bijelu točku za domaću momčad, čiji su igrači okružili suca, dok su gosti izveli brzi kontranapad za veliko slavlje i potvrdu drugog mjesta na polusezoni.

Kurilovec je ovim porazom prekinuo lijep niz od šest utakmica bez poraza, u kojem su zabilježili tri pobjede i isto toliko remija. U konačnici, na zimsku stanku Kurilovec odlazi s devete pozicije i 23 osvojena boda, što može biti zadovoljavajuć rezultat. Uz to, izborena je i četvrtzavršnica Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije, gdje klub iz Kurilovca brani prošlogodišnji naslov.

3. HNL- ZAPAD, 17. KOLO
NK KURILOVEC – NK DUBRAVA TIM KABEL 0:2 (0:2)
STRIJELCI: 0:1 Nakić (55), 0:2 Nakić (90)
NK KURILOVEC: Hadžić, Čurek, Čunčić, Rajić, Gregov, Roginić (od 68. Velić), Sedlaček (od 82. Kelava), Čolić, Spudić (od 59. Humeljak), Muhar, Matoš. TRENER: Perica Vidak
NK DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Čopec, Čečura, Slatina (od 81. Glasnović), Marton (od 73. Šimunović), Hodak, Glavaš, Mudražija (od 39. Nakić), Šugić, Džaferović, Rebernjak. TRENER: Igor Cvitanović

Galerija slika

Kurilovčani jesen zaključili porazom Kurilovčani jesen zaključili porazom Kurilovčani jesen zaključili porazom Kurilovčani jesen zaključili porazom Kurilovčani jesen zaključili porazom Kurilovčani jesen zaključili porazom Kurilovčani jesen zaključili porazom Kurilovčani jesen zaključili porazom

Podijeli