Novosti Sport Događanja

Kupa sigurna protiv Lipovca

23.04.2018. / Sportska redakcija

Nakon prošlotjednog poraza u Novoj Kapeli od Croatije nogometaši Kupe rutinskom su izvedbom stigli do bodova u susretu protiv Lipovca kojeg su u Pokupskom porazili s 2:0.

Bila je to fer i korektna utakmica u kojoj su domaći igrači u svakom dijelu postigli po jedan pogodak. Prvi je djelo inače standardnog vratara Dubravka Kuševića koji je ovoga puta zaigrao u vrhu napada, dok je konačnih 2:0 u 58. minuti postavio Josip Brajković. S tri osvojena boda momčad s puno više optimizma gleda prema nedjelji i gostovanju u Paukovcu kod Donje Zeline.

Drugi predstavnik Nogometnog saveza Velike Gorice u 2. ŽNL, momčad Turopolja doživjela je domaći poraz od Croatije koja je slavila s 3:1.

2. ŽNL, 22. KOLO
NK KUPA – NK LIPOVEC 2:0 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Kušević (17), 2:0 J. Brajković (58)
NK KUPA: Rak, Mlinarić, Sučec (od 67. Kraljević), Godinić, Markuz, M. Brajković, Kuzmić, Grahovac, Kušević (od 53. Vranešić), J. Brajković, Poturica (od 83. Lukinić). TRENER: Josip Kraljević
NK LIPOVEC: Fabijanić, Sučević, Palić, Domitrović, Ždero, Haramustek, Srdović, Keleminec (od 70. Papeš), Jerković, Ferina, Karo. TRENER: Jozo Vuković

Podijeli