Novosti Sport Događanja

Kupa pobjednik Lucijskog malonogometnog turnira

10.12.2018. / Sportska redakcija

Svoj obol proslavi Dana Grada dala je i Zajednica športskih udruga i saveza Grada Velike Gorice i Nogometni savez Velike Gorice koji su po treći puta organizirali Lucijski malonogometni turnir na kojem je nastupilo 18 klubova. Za senzaciju se pobrinula Kupa koja je uvjerljivim izdanjima bez primljenog pogotka osvojila pobjednički trofej.

U grupnoj fazi Kupa je bila uspješnija od Lukavca i Mladosti, dok su u susretu u kojem se tražio put u završno razigravanje porazili Vatrogasac. U završnom dijelu turnira uz Kupu su se našli još Polet i Gradići. Sraz između Poleta i Kupe završio je bez pogodaka, a nakon što je Polet s 1:0 porazio Gradiće, sastavu iz Pokupskog za pobjednički je trofej bila potrebna pobjeda. Upravo u tom susretu momčad trenera Josipa Kraljevića prezentirala je sjajnu partiju koju su okrunili pobjedom od 3:0.

Pobjednička momčad u svojim je redovima ima najboljeg igrača Josipa Brajkovića te vratara Dubravka Kuševića, dok je prvi strijelac turnira bio Mario Stuparić iz Poleta.

Galerija slika

Kupa pobjednik Lucijskog malonogometnog turnira Kupa pobjednik Lucijskog malonogometnog turnira Kupa pobjednik Lucijskog malonogometnog turnira Kupa pobjednik Lucijskog malonogometnog turnira Kupa pobjednik Lucijskog malonogometnog turnira Kupa pobjednik Lucijskog malonogometnog turnira Kupa pobjednik Lucijskog malonogometnog turnira Kupa pobjednik Lucijskog malonogometnog turnira

Podijeli