Novosti Sport Događanja

Kupa ne gubi korak s Naftaš Ivanićem

18.10.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Kupe ostvarili su novu, osmu prvenstvenu pobjedu kojom su zadržali priključak s vodećim Naftaš Ivanićem koji pred njima i Milka Trninom ima bod prednosti.

U susretu protiv posljednjeplasirane Mladosti iz Brezina, Kupa je rutinski stigla do još jednog, očekivanog slavlja. Uz pogodak Stjepana Poturice i hat trick Josipa Brajkovića, Pokupčani su slavili s 4:0 uknjiživši nove bodove.

Priključak s vodećom trojkom polako gubi Turopolje koje je nove bodove nakon poraza u prošlom kolu od Donje Zeline prosulo u domaćem susretu protiv Bana Jelačića odigravši tek 2:2 čime za vodećim Naftašem zaostaju sedam bodova.

Derbi susret desetog kola odigran je u Vezišću gdje je Milka Trnina s 2:1 svladala Ostrnu. Vodeći Naftaš nije imao poteškoća u susretu protiv kriškog Graničara kojeg su porazili sa 7:0. Gaj je s 5:1 porazio Donju Zelinu, Sloboda je u Gradecu s 4:1 poražena od Croatije, Graničar (T) s 3:2 bio je bolji od Mladosti (O), dok je susret između Žabnice i Lipovca prekinut kod domaćeg vodstva od 2:0.

Podijeli