Novosti Sport Događanja

Kup Hrvatske: Počinje nova borba za trofej Snježane Ušić

10.12.2019. / Damir Žbulj

Nakon što su u travnju ove godine odbojkašice zagrebačke Mladosti osvojile hrvatski Kup, koji je prvi put ponio ime prerano preminule legende hrvatske odbojke Snježane Ušić, održan je ždrijeb nove sezone ovog prestižnog natjecanja.

U osmini finala sastat će se ŽOK Osijek – OK Brda, OK Split – HAOK Mladost Zagreb, OK Zadar – HAOK Rijeka CO, ŽOK Nova Gradiška – OK Marina Kaštela, ŽOK Ferivi Višnjevac – OK Poreč, ŽOK Dubrovnik – OK Kaštela, OK Karlovac – OK Olimpik te OK Veli Vrh – ŽOK Enna Vukovar.

Snježana i njena cijela obitelj u našem su gradu ostavili dubok i neizbrisiv trag. Suprug Sven košarkaška je ikona je Cibone, kćerke Senna, Simona, Marija i Ana su također odbojkašice, sin David košarkaš, dok je otac Antun Azenić u Velikoj Gorici osnovao OK Azena u kojemu je Snježana igrala i bila trenerica.

-->> HOK Gorica proslavio šesti rođendan: Uz poklone za Sv. Nikolu članovi zaigrali protiv roditelja!

-->> HOK Gorica projurila gostovanjem kod druge ekipe Dinama

Azena je u listopadu spojena s HOK Gorica pa se nadamo kako ćemo kroz koju godinu i velikogorički ženski odbojkaški klub gledati tamo gdje i pripada, u borbi za trofej koji nosi Snježanino ime.

Podijeli