Novosti Sport Događanja

Klas pobjednik u vlastitom dvorištu

14.08.2017. / Sportska redakcija

Slavljem nogometaša Klasa završilo je prvo izdanje turnira „Mičevec kup 2017“ koji se tijekom protekla tri dana odigravao na igralištu u Mičevcu uz sudjelovanje 12 klubova. Kako je najavio predsjednik Klasa, Antonio Veldić ovaj bi turnir od sljedeće godine trebao imati memorijalni predznak uz znak sjećanja na tragično preminulog igrača Klasa, Mihaela Celčića.

Završnicu turnira izborili su pobjednici skupina; Odra, Lomnica, Lukavec i Klas, a voljom ždrijeba odlučeno je da se u polufinalnim susretima sastanu Odra-Lukavec te Lomnica-Klas. Lukavec je u polufinalu s 4:2 svladao Odru, dok je Klas za nijansu bio uvjerljiviji te je Lomnicu porazio s 4:1.

Finalna utakmica između domaćina i ugodnog iznenađenja Lukavca donijela je dopadljiv i efikasan nogomet (2:2). Iako je Lukavec u dva navrata preko Hladnog i Kozine imao vodstvo, domaći se sastav preko najboljeg igrača turnira Kljajića i Kundiha vraćao u igru da bi boljim izvođenjem udaraca s jedanaest metara stigli do pobjedničkog naslova.

REZULTATI
GRUPA A: Odra-Ban Jelačić 1:0, Odra-Meštrica 1:1, Ban Jelačić-Meštrica 5:2
GRUPA B: Lomnica-Dinamo Hidrel 0:0, Lomnica-Mladost 3:0, Dinamo Hidrel-Mladost 3:1
GRUPA C: Lukavec-Rugvica 1:1, Lukavec-Čehi 3:0, Rugvica-Čehi 0:0
GRUPA D: Klas-Vatrogasac 3:0, Klas-Nur 3:2, Vatrogasac-Nur 0:0
POLUFINALA: Lukavec-Odra 4:2, Klas-Lomnica 4:1
ZA TREĆE MJESTO: Lomnica-Odra 4:2- 11 m
FINALE: Klas-Lukavec 2:2 (5:3- 11m)
POREDAK: 1. Klas, 2. Lukavec, 3. Lomnica, 4. Odra

Galerija slika

Klas pobjednik u vlastitom dvorištu Klas pobjednik u vlastitom dvorištu Klas pobjednik u vlastitom dvorištu Klas pobjednik u vlastitom dvorištu Klas pobjednik u vlastitom dvorištu Klas pobjednik u vlastitom dvorištu Klas pobjednik u vlastitom dvorištu Klas pobjednik u vlastitom dvorištu Klas pobjednik u vlastitom dvorištu Klas pobjednik u vlastitom dvorištu Klas pobjednik u vlastitom dvorištu Klas pobjednik u vlastitom dvorištu Klas pobjednik u vlastitom dvorištu

Podijeli