Novosti Sport Događanja

Karatisti odradili posljednju fazu priprema pred odlazak u Rusiju

26.01.2018. / Juraj Odrčić

Prošlog tjedna u Daruvarskim toplicama održana je posljednja faza priprema karatista pred skorašnji odlazak na Europsko prvenstvu u Sochi. Na sedmodnevnim pripremama okupili su se svi kadetski, juniorski i mlađe seniorski reprezentativci koji će od 2. do 4. veljače braniti boje Hrvatske na smotri Starog kontinenta.

Među njima su i četiri gorička karatista; juniorski reprezentativci Mia Mijović, Petar Orešković i Ivor Vrban, te mlađa seniorka Ines Grdenić koja je već godinama neizostavni član reprezentativnih ekspedicija koje nastupaju na najvećim karate smotrama. Uz njih tu je i njihov trener Goran Živković, koji je već treću godinu izbornik juniorske reprezentacije, što je samo potvrda kvalitetnog i predanog rada u Karate klubu Velika Gorica.

-Pripreme su prošle u najboljem redu, izuzev lagane ozljede istegnuća ligamenata u stopalu Petra Oreškovića. Ozljeda je zaliječena, a sada nam je za očekivati što bolje borbe naših uzdanica u Sochiju- izjavio je trener Živković.

Inače, četiri člana Karate kluba Velika Gorica koja su izborila nastup na Europskom prvenstvu rekordan je broj klupskih natjecatelja koji će nastupiti na jednom velikom natjecanju. (Dr)

Podijeli