Novosti Sport Događanja

Kapusta: Nismo se htjeli predati, sad idemo u Split proći u polufinale!

28.04.2019. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice još su jednom, kao i već puno puta do sada, oduševili svojim nastupom. Domaća pobjeda nad Splitom u drugoj utakmici četvrtfinalne serije doigravanja samo je preslika ove sjajne sezone za pamćenje, u kojoj su pod vodstvom Josipa Sesara ušli u završnu borbu za titulu, ali i izborili polufinale Kupa Kreše Ćosića.

-->> Sjajni košarkaši nastavili niz: Split deklasiran u Gorici, igra se majstorica na Gripama

'Majstorica' na Gripama u srijedu od 19 sati bit će 'šlag na torti' ovogodišnjeg uspjeha i Gorica apsolutno bez ikakvog pritiska može odigrati 'najvažniju' utakmicu sezone i pokušati izboriti polufinale, gdje čeka Cibona.

"Čestitam svojim momcima na sjajno odigranoj utakmici. Vratili su se Mikšić i Mazalin i pomogli su nam koliko su mogli. Dobili smo na rotaciji i čvrstoći te zasluženo pobijedili," rekao je nakon susreta strateg Gorice.

Sesarova momčad je ove sezone već četiri puta dobila Splićane, dva puta u regularnom dijelu sezone, jednom u četvrtfinalu Kupa na Gripama i u subotu u doigravanju. Novo slavlje ne bi bila nikakva senzacija, ali bi sigurno odjeknula hrvatskom košarkom.

”Nismo se htjeli predati! Znali smo od početka da ih možemo pobijediti i uzvratiti za poraz u Splitu, jer smo ih ove godine dobili već tri puta. Vratila su nam se dvojica igrača pa je bilo lakše, zbog rotacije i skoka u obrani. Idemo sada u Split pobijediti i proći u polufinale,” jasno je poručio Borna Kapusta. 

 

 

 

Podijeli