Novosti Sport Događanja

Josip Mesnik novi je trener rukometašica Udarnika

10.01.2018. / Ivana Ćurić

Rukometašice Udarnika u drugi dio prvenstva povest će novi strateg. Umjesto Marija Turana koji je za kormilo kurilovečkih rukometašica došao u smiraj lanjske sezone dolazi Josip Mesnik.

Do obrata je došlo nakon što se Turan samoinicijativno zahvalio na ukazanom povjerenju i povukao s mjesta trenera.

-Uslijed pritisaka od strane roditelja igračica koji su za njega bili nepodnošljivi odlučio se za ovakav potez. Mi smo mu ponudili da ostane u klubu te da radi s mlađim kategorijama, jer ga ne želimo izgubiti. Naša je želja da on ostane i nastavi s radom s mlađim kategorijama- rekao nam je sportski direktor Srđan Vučićević.

Za njegovog je nasljednika imenovan Josip Mesnik koji je prije radio u Maksimir Pasteli, te u Lokomotivi gdje je s mlađim uzrasnim kategorijama postizao zapažene rezultate.

-Riječ je o dobrom treneru koji dobro radi. Uz to, imao i iskustva u seniorskom rukometu što nam je izuzetno važno- kaže Vučićević te ističe kako je proljetni cilj konsolidacija ekipe od koje se traži da što prije uplovi u sigurnu luku, zvanu ostanak u ligi. Inače, prvi dio prvenstva rukometašice Udarnika završile su na desetom mjestu s osam osvojenih bodova.

Podijeli