Novosti Sport Događanja

Jan Putanec viceprvak Hrvatske, Matija Ivanjko i Elena Pleša osvojili bronce

29.01.2020. / Damir Žbulj

U Zagrebu je održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje do 18 godina. Na natjecanju je nastupilo ukupno 200 natjecatelja iz 36 hrvatskih klubova, Judo klub Pinky je predstavljalo pet natjecateljica i natjecatelja, Jan Putanec, Borna Lasić, Matija Ivanjko, Robert Krulc i Elena Pleša.

Prvi je na borilište izašao Jan Putanec koji je u kategoriji do 46kg nakon dvije pobjede stigao u finale gdje gubi borbu od predstavnika JK Pujanke te osvaja drugo mjesto i naslov kadetskog viceprvaka države.

Nakon Jana, na borilišta izlaze Matija Ivanjko i Borna Lasić u kategoriji do 60kg.

Matija, iako još uvijek mlađi kadet, pokazuje da se odlično snalazi u starijoj konkurenciji te s četiri pobjede i jednim porazom osvaja fantastično treće mjesto!

Borna Lasić nespretno gubi u prvom kolu te nažalost ostaje bez mogućnosti popravnih borbi i bez plasmana na ovom PH.

U kategoriji do 66kg Robert Krulc izgubio je dvije borbe i ostao bez plasmana.

Među kadetkinjama, boje velikogoričkog kluba branila je Elena Pleša. U kategoriji do 52kg početnom pobjedom dolazi do polufinala gdje gubi od predstavnice JK Pujanke. Iduću borbu odrađuje bez većih problema te je na kraju zasluženo stavila broncu oko vrata.

 

Galerija slika

Jan Putanec viceprvak Hrvatske, Matija Ivanjko i Elena Pleša osvojili bronce Jan Putanec viceprvak Hrvatske, Matija Ivanjko i Elena Pleša osvojili bronce Jan Putanec viceprvak Hrvatske, Matija Ivanjko i Elena Pleša osvojili bronce

Podijeli