Novosti Sport Događanja

'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta

05.02.2019. / Damir Žbulj

Judo klub osoba s invaliditetom Fuji i ove godine osnovao je svoju ekipu koja će sudjelovati u humanitarnoj utrci Wings for Life World Run u Zadru!

Fujijevci su pozvali sve zainteresirane da im se priključe i pomognu u ovoj plemenitoj akciji.

"Red je da svi skinemo prošlogodišnje rezultate, a ako sad krenete s pripremama u to niti najmanje ne sumnjamo! Još pet dana možete se prijaviti po nižoj cijeni startnine pa nemojte čekati drugi tjedan da to napravite. Svi koji se dvoumite da li sudjelovati na ovoj trci, odvažite se i prijavite. Atmosfera u Zadru je nešto neopisivo. A jednom kad odradite Wings bit ćete kao i mi, apsolutno oduševljeni i jedva ćete čekati iduću godinu," istaknuli su iz Fujija i dodali:

"Pozivamo vas da postanete dio našeg pokreta "I move 4 Fuji". Slobodno nas preporučite svojim prijateljima trkačima kako bismo ove godine svi zajedno pretrčali što više kilometara za naše judaše koji ne mogu trčati!"

PRIJAVA

Ekipa trenutno ima 15 članova, prikupili su nešto manje od 240 eura, a ne sumnjamo kako će ta brojka uskoro biti i puno, puno veća. 

 Pogledajte u galeriji kako im je bilo prošle godine...

Galerija slika

'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta 'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta 'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta 'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta 'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta 'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta 'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta 'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta 'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta 'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta 'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta 'I move 4 Fuji' na Wings for Life utrci u Zadru: Postanite dio našeg pokreta

Podijeli