Novosti Sport Događanja

I Ban Jelačić imao predstavnike na Barceloninom kampu

27.06.2017. / Sportska redakcija

Tijekom proteklog tjedna u Zagrebu je održan kamp Barcelone koja unazad nekoliko posljednjih godina tijekom ljetnih mjeseci održava svoj kamp u Hrvatskoj. Na ovogodišnjem kampu svoje predstavnike imao je i Nogometni klub Ban Jelačić čije su boje na kampu branili Branko Pavlica i Tomislav Pedišić.

-Ja sam u njihovu kampu radio i 2013. godine te sam sada ponovno dobio poziv koji sam objeručke prihvatio, a na moju preporuku u radu je sudjelovao i Tomislav Pedišić. Moram priznati kako su ljudi iz Barcelone bili oduševljeni našim radom. Svake godine podiže se nivo rada koji je sada podignut za dvije do tri razine. Sve je bilo razrađeno te je za svaku poziciju bilo po tri-četiri vježbe na temelju kojih vi vidite neki novi elemenat- ispričao nam je Branko Pavlica.

Raditi u Barceloninom kampu velika je čast, ali i obaveza. Kao najveća nagrada ostaju kontakti s ljudima, ali i njihova vizija daljnjeg razvoja. Upravo je to iskoristio i dvojac iz Vukovine koji je svojim domaćinima predstavio i turnir limača „Trofej ban Jelačić“, ali i Planet nogomet s nadom da na neki od turnira iz ive serije dođu i predstavnici Barcelone.

-Nikada ni jedna selekcija Barcelone nije bila u Hrvatskoj na nekom od turnira. Kontakti su uspostavljeni i turniru su isprezentirani, s njihove smo strane naišli na zadovoljstvo- kaže nam Pavlica.

Osim toga ova je prilika iskorištena i za prezentaciju novog personaliziranog dresa kluba iz Vukovine u kojem će „banovi“ zaigrati u novoj sezoni.

Galerija slika

I Ban Jelačić imao predstavnike na Barceloninom kampu I Ban Jelačić imao predstavnike na Barceloninom kampu I Ban Jelačić imao predstavnike na Barceloninom kampu I Ban Jelačić imao predstavnike na Barceloninom kampu

Podijeli