Novosti Sport Događanja

Humanitarka donosi kvalitetan hakl i dobru zabavu

19.05.2017. / Sportska redakcija

Poznati su svi sudionici ovogodišnje četvrte po redu Humanitarke u organizaciji Goričana koja će sutra održati na betoncu u Cvjetnom naselju. Kao i prijašnjih godina interes za turnir bio je ogroman zbog čega su organizatori ograničili broj prijava na 24 momčadi koje su jučer doznale raspored odigravanja susreta.

U nazočnosti gotovo svih predstavnika momčadi sinoć je u CB Rojc u veseloj i opuštenoj atmosferi za koju je bio zadužen Samir Omerović održano je izvlačenje parova. Kao i uvijek neki su imali više, a neki manje razloga za zadovoljstvo, no to kažu neće utjecati na to da se dobro zabave.

Kao i prijašnjih godina turnir se u početnom dijelu igra kroz osam skupina iz kojih će pobjednici ući u nokaut fazu kroz koju će se doznati četvrti pobjednik nakon Vatrogasca, Pikčeve družine i VGdanas CB Passagea čiji kapetan Josip Barišić vjeruje kako njegova momčad može biti prva koja će uspjeti obraniti naslov pobjednika.

-I ove godine nas tijekom dana očekuje super nogomet i druženje, a navečer zadovoljna i sretna lica jer ćemo nadam se pomoći našem Franu. Prošle godine je bilo super, a ja vjerujem da ćemo to sutra nadmašiti- poručili su Goričani u glas.

Početak turnira je u 8 sati, a čast da ga otvore pripala je momčadima Vatrogasca i Keraterma.

Galerija slika

Humanitarka donosi kvalitetan hakl i dobru zabavu Humanitarka donosi kvalitetan hakl i dobru zabavu Humanitarka donosi kvalitetan hakl i dobru zabavu Humanitarka donosi kvalitetan hakl i dobru zabavu

Podijeli