Novosti Sport Događanja

Hotnja kao uvod u malonogometna uzbuđenja na bregima

19.06.2018. / Sportska redakcija

Protekle nedjelje iz Hotnje je krenula još jedna „breška karavana“. 17 momčadi krenulo je u dvomjesečnu avanturu zvanu Malonogometna liga Vukomeričkih Gorica koja se ove godine igra po jubilarni petnaesti puta. Nažalost, bez Lijevih Štefanka koji su nakon dugih četrnaest godina odustali od natjecanja. Godine su učinile svoje, a protiv mlađih i poletnijih dječaka kojih je sve više teško je igrati.

Branitelji naslova su igrači Kravarskog koji su na startu osvojili bod u općinskom derbiju odigravši 2:2 protiv Novog Brda. Iznenađenje je poraz Gornjeg Hruševca koji je s 2:0 poražen od Velike Bune, a iznenadio je i Gladovec koji je zgoditkom Patrika Posaveca s 1:0 porazio Šiljakovinu. Najuvjerljiviji na startu bili su igrači Strezojeva koji su domaćine iz Hotnje porazili s 8:0.

Nastavak lige je već ovog vikenda utakmicama na Gornjem i Donjem Hruševcu.

REZULTATI 1. KOLA
KRAVARSKO – NOVO BRDO 2:2 (I. Zagorac, Turković/ Kordić, Ruklić), ŠILJAKOVINA – GLADOVEC 0:1 (P. Posavec), HOTNJA – STREZOJEVO 0:8 (J. Vranešić 2, Jelekovac, Muža, Ruklić, M. Vranešić, Rovišan, D. Vranešić), OPATIJA – VUKOMERIĆ 3:0 (I. Šandor 3), MARKUŠEVEC – DUBRANEC 0:0, GORNJI HRUŠEVEC – VELIKA BUNA 0:2 (T. Sremić, L. Zlodi), GORNJA OPATIJA – KOZJAČA 2:2 (D. Brajković, M. Klasnić)/ J. Kovačić, M. Šebek), CEROVSKI VRH – DONJI HRUŠEVEC 3:2 (H. Kolarić 2, P. Galović/ Matušin, Kalendar)

Podijeli