Novosti Sport Događanja

HOK Gorica u derbiju svladala Sunju

12.03.2018. / Redakcija

U derbi susretu 14. kola 3. Nacionalne odbojkaške lige- skupina jug sastale su se dvije prvoplasirane ekipe, HOK Gorica i OK Sunja.

Ulog za obje momčadi bio je izuzetno velik, jer pobjeda u ovom susretu vrlo vjerojatno vrijedi naslova prvaka i promocije u viši rang.

Tome cilju nakon današnje pobjede bliže su odbojkašice HOK Gorice, koje su se nakon neočekivanog poraza u prošlom kolu od Plavog zmaja II vratile na pobjednički kolosijek slavljem protiv direktnog suparnika za prvo mjesto, ekipe Sunje. Susret u svoju korist riješile su s 3:1 razveselivši svoje najvjernije navijače.

Prva dva seta domaće su igračice riješile na identičan način, da bi ih u trećem dočekao neočekivani hladan tuš, jer su gostujuće odbojkašice set otvorile vodstvom od 13:0. Gubitak seta bio je neizbježan. Četvrti set bio je čista suprotnost, jer u podređenom su položaju bile gošće, koje su se probudile prekasno, tako da visoko vodstvo HOK Gorice nisu uspjele preokrenuti. (Dr)

3. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA- SKUPINA JUG, 14. KOLO

HOK GORICA – OK SUNJA 3:1 (25:17, 25:16, 10:25, 25:22)

HOK GORICA: Kraljević, Hrženjak, Gilja, Mihalinčić, Smolčić, Skrbin, Jurković, Jelić, Radoš, Varda, Milić, Rendulić. TRENERICA: Ines Stipanović

OK SUNJA: Mari. Zeba, Mart. Zeba, AM Puškarić, Bakarić, Kovačević, J. Puškarić, Kaurić, Mrmić, Krapljan. TRENER: Milan Živković 

Podijeli