Novosti Sport Događanja

HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje

10.12.2017. / Sportska redakcija

Odbojkašice HOK Gorice nastavile su s pobjedničkim plesom u Trećoj ligi. U jučerašnjem susretu 8. kola bez većih su poteškoća s 3:0 svladale ekipu Ogulina.

Goričankama je za sedmu prvenstvenu pobjedu bilo potrebno tek nešto više od četrdesetak minuta u kojima su bile daleko superiornije od svojih suparnica. Pogotovo se to odnosi na igru u prvom i trećem setu u kojem su gošće ostavile na tek 12 i 11 osvojenih poena.

Sjajnu jesensku dionicu prvenstva igračice Ines Rendulić zaključit će sljedećeg vikenda gostovanjem u Sesvetama kod ekipe Fenixa.

TREĆA NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA- SKUPINA JUG, 8. KOLO  
HOK GORICA – OK OGULIN 3:0 (25:11, 25:17, 25:12)
HOK GORICA: Bilać, Hrženjak, Bilja, Smolčić, Ćopić, Skrbin, Rendulić, Jelić, Radoš, Varda, Milić. TRENER: Rendulić
OK OGULIN: Zildum, Kusanović, Meašić, Brcković, Turković, Vučić, Ivanjko, Rendulić. TRENER: Ninković

Galerija slika

HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje HOK Gorica i dalje lakoćom pobjeđuje

Podijeli