Novosti Sport Događanja

HOK Gorica i dalje laganini pobjeđuje

18.02.2018. / Redakcija

Tamo gdje su stale prošle godine odbojkašice HOK Gorice nastavile su i u drugom dijelu sezone. Nakon što su jesenas imale maksimalan učinak i u nastavak sezone mlade su Goričanke ušle pobjednički. Nakon prošlotjedne pobjede nad Dugim Selo, igračice trenerice Ines Rendulić jučer su za 44 minute igre s 3:0 u setovima svladale ekipu Pešćenice.

Bila je to još jedna u nizu od laganini pobjeda za nastavak pobjedničkog niza. Koliko su gošće bile u podređenom položaju najbolje govori podatak kako su u prvom i trećem setu osvojile osam, odnosno pet poena. Tek u drugom setu u kojem su imale u nekoliko navrata prednost parirale su domaćim odbojkašicama koje su u završnici susreta dodale malo gasa i taj set riješile u svoju korist.

Razloga za zadovoljstvo u klubu je jučer itekako bilo, jer osim pobjede seniorske ekipe, sjajan uspjeh popisala je i najmlađa ekipa u mini odbojci koja se okitila županijskim naslovom. (Dr)

 

TREĆA LIGA- SKUPINA JUG, 12. KOLO

HOK GORICA – OK PEŠĆENICA 3:0 (25:8, 25:20, 25:5)

HOK GORICA: Mihalinčić, Hrženjak, Jurković, Ćopić, Bilać, Skrbin, N. Rendulić, Jelić, Radoš, Varda, Milić, Gilja. TRENERICA: Ines Rendulić

OK PEŠĆENICA: Poturiček, Forić, Ferenac, Birčić, Valentić, Gregurić.  

Galerija slika

HOK Gorica i dalje laganini pobjeđuje HOK Gorica i dalje laganini pobjeđuje HOK Gorica i dalje laganini pobjeđuje HOK Gorica i dalje laganini pobjeđuje HOK Gorica i dalje laganini pobjeđuje HOK Gorica i dalje laganini pobjeđuje

Podijeli