Novosti Sport Događanja

Hajduk dolazi na Gradski stadion: Bit će jako zanimljivo

22.04.2019. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice ostali su u Zaprešiću bez važnih bodova u borbi za Europu. Imali su pobjedu u svojim rukama, ali je domaćin desetak minuta prije kraja došao do izjednačujućeg pogotka...

"Utakmica je neutralnim promatračima bila dobra, živa i borbena. S trenerske strane kad gledam ovo nije bila razina Prve HNL, gledajući moju ekipu. Bilo je toliko tehničkih pogrešaka, rastrganosti u igri...

"Možda taj pritisak borbe za Europu ipak utječe na moje igrače, ne znam. Morat ćemo na tome poraditi, jer kako mi primamo golove, nakon što poslije svake utakmice radimo analizu, postaje mi smiješno," iskreno je poručio trener Sergej Jakirović.

-->> [VIDEO] Gorica iz dva penala 'okrenula' Inter pa u finišu ostala bez važne pobjede

"Moram ipak čestitati na borbenosti i jednoj i drugoj ekipi. Željeli smo pobijediti, pozitivno je što nismo izgubili i treba gledati prema naprijed," dodao je strateg Gorice.  

U subotu se na Gradskom stadionu od 16.30 sati sprema veliki spektakl, u goste stiže splitski Hajduk, koji je u posljednjem kolu 'razbio' Rijeku i u Veliku Goricu stiže pun samopouzdanja...

Jakirović mora dobro pripremiti ekipu za možda i ključnu utakmicu u borbi za Europu. Neće moći računati na dva izuzetno važna igrača, Mario Marina i Cherif Ndiaye zbog kartona ne konkuriraju za taj dvoboj.

"Nije bilo kalkulaciju u Zaprešiću, nismo nikog čuvali za Hajduk, a ostali smo i bez Marine i bez Cherifa. Makar, nije mi jasno zašto je on uopće dobio žuti karton. Pripremit ćemo se i bit će jako zanimljivo u subotu na našem stadionu."

"Imali smo ove sezone pozitivna iskustva s njima i nadamo se kako ćemo taj niz nastaviti."



U preostalim susretima 31. kola HT Prve lige sastaju se u petak Lokomotiva i Istra 1961, u subotu još Dinamo gostuje u Gradskom vrtu kod Osijeka, dok će u nedjelju na travnjak Inter i Slaven Belupo te Rijeka i Rudeš.

HT Prva liga:
1.    Dinamo    30    +47    79
2.    Rijeka    30    +25    56
3.    Osijek    30    +19    50
4.    Hajduk    30    +16    50
5.    Lokomotiva    30    +17    47
6.    HNK Gorica    30    +5    46
7.    Inter-Zaprešić    30    -36    28
8.    Slaven Belupo    30    -14    26
9.    Istra 1961    30    -30    21
10.    Rudeš    30    -49    10

 

Podijeli