Novosti Sport Događanja

Gradići pod Tomčićevim vodstvom sve bliže ostanku

19.04.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Gradića ovog proljeća osvojili su 16 bodova te su sve bliže prvom cilju ostanku u ligi. Nakon poraza u Radoboju kojim je prekinuta serija od pet proljetnih susreta bez poraza, u posljednjem 22. kolu Gradići su pred domaćim navijačima svladali Libertas (3:1).

-Ponekad nije loše izgubiti utakmicu da se vratimo u stvarnost i još jače zagrizemo i uđemo u novu pozitivnu seriju- kaže trener Zoran Tomčić.

Osam kola uoči kraja prvenstva Gradići su sedmoplasirana momčad s 32 boda na kontu. Usporedbe radi, jesenas kad je preuzeo momčad Gradići su bili posljednji sa samo jednim osvojenim bodom.

-Naš jedini cilj je ostanak u ligi tek kada to riješimo možemo si postaviti sljedeći cilj. Iskreno, nakon dobrih priprema i povoljnog rasporeda koji smo imali u nastavku prvenstva bilo je za očekivati ovakve rezultate. Ja sam uoči nastavka prvenstva pred igrače postavio cilj da u prvih sedam-osam kola moramo riješiti pitanje ostanka. Utakmicom protiv Moslavine ako uknjižimo tri boda puno toga možemo riješiti- o rezultatskom uzletu će trener.

Susret između Gradića i Moslavine igra se u nedjelju u 17 sati. Istog dana još se sastaju; Zagreb II-Ponikve, Sava-Udarnik i Polet-Gaj, dok u subotu igraju; Libertas-Dinamo, Radoboj-Špansko, Savski Marof-Zelina i Karlovac 1919-Mladost.

Podijeli