Novosti Sport Događanja

Gostovanjima u Varaždinu i Solinu Gorica zaključuje jesen

24.11.2017. / Sportska redakcija

Do kraja jesenskog dijela prvenstva ostala su još dva kola nakon kojih će se znati jesenski prvak. Nakon ovotjedne pobjede Dugopolja nad Hajdukom II, Dugopolje je preskočilo Goricu na ljestvici te je sada drugoplasirano s bodom manje od Dinama II, dok Gorica ima dva boda manje od vodećeg sastava.

Uz ova tri sastava koja su najbliža jesenskoj jedinci u gornjoj polovici poretka nalaze se još Sesvete, Hajduk II te Varaždin.

-Ja se na bavim kalkulacijama. Mislim da je ova gužva pokazatelj koliko je liga izjednačena. To smo pokazuje kako izrazitog favorita nema. Četiri- pet momčadi je u borbi za taj visoki plasman, tako da izrazitog favorita još uvijek nema- kaže trener Gorice, Ivan Prelec.

Za kraj jeseni njegovu momčad očekuju dav izuzetno zahtjevna gostovanja. Najprije sutra u Varaždinu, te za tjedan dana kasnije u Solinu.

-Sva su gostovanja neugodna, a pogotovo ova dva. Sutrašnja utakmica bit će otvorena, te mi u noj vidimo svoje šanse. Ako ispunimo ono što pripremamo pitat će se puno toga i nas- najavio je sutrašnje gostovanje u Varaždinu gorički trener.

Zbog ozljede sutrašnji će susret propustiti Smoljo i Pejić, dok Marina zbog tri žuta kartona nema pravo nastupa, a od ranije nema ozlijeđenog Matoševića. U zadnju liniju nakon što je propustio susrete protiv Rijeke i Laduča vraća se iskusni Čagalj.

Podijeli