Novosti Sport Događanja

Goričkim atletičarima 5 odličja na HALS-u

18.10.2017. / Sportska redakcija

Sudionici nedjeljnog pojedinačnog prvenstva HALS-a koje je održano na Stadionu Slobode u Varaždinu bili su i natjecatelji Atletskog kluba Velika Gorica. Njih deset trčalo je krugove tartan stazom, a do pobjedničkog postolja stiglo je njih pet.

Zadovoljan takvim raspletom bio je i trener Damir Bošnjak koji o natjecanju kaže: „Rezultati su dobri,a tome je pogodovalo i lijepo vrijeme. Ja osobno ne pamtim da smo imali takvo vrijeme na natjecanjima sredinom listopada, zbog čega je i trkačima bilo lakše trčati. Upravo zbog toga bilo je to fantastično natjecanje na kojem je bilo sjajnih rezultata.“

Od članova Atletskog kluba Velika Gorica do zlatnog odličja u seniorskoj konkurenciji dotrčao je Tin Kaurić u utrci na 1000 metara. Do srebrna odličja uz seniorku Jelenu Ljubek koja je imala drugo vrijeme na 200 metara, dotrčali su još mlađa kadetkinja Mara Goluža na 400 metara, te na stazi iste dužine i David Livada.

-On je u svoj grupi bio najbrži istrčavši hrvatski rekord, koji je držao tek nekoliko minuta, budući da je u drugoj grupi za nijansu brži bio Majer- kaže nam Bošnjak.

Brončano odličje kod starijih kadeta na 1000 metara pripalo je Borni Čeranu.

Galerija slika

Goričkim atletičarima 5 odličja na HALS-u Goričkim atletičarima 5 odličja na HALS-u Goričkim atletičarima 5 odličja na HALS-u Goričkim atletičarima 5 odličja na HALS-u

Podijeli