Novosti Sport Događanja

Gorički tenisači nižu dobre rezultate

12.03.2018. / Redakcija

Mladi gorički tenisači članovi Teniskom kluba iTeam u posljednje su vrijeme postigli sjajne rezultate na turnira na kojima su nastupili. Na Otvorenom prvenstvu Ponikva do 14 godina sjajnom igrom Abbas Nazarov stigao je do finala gdje se boljim od njega pokazao hrvatski reprezentativac Antonio Voljevac. 

-Na putu do finala Abbas je dobio dvojicu igrača bolje rangiranih od sebe. Također, još dva naša igrača igrala su u četvrtfinalu turnira; Damjen i Jurlina- o najnovijim rezultatima će trener Teniskom kluba iTeama Miha Troha.

Uspješni su bili i natjecatelji do 10 godina koji su nastupili na Balobat cupu u organizaciji Teniskog kluba Zagi. Na tom turniru Lili Kordić je poražena u polufinalu zlatne skupine od druge nositeljice nakon tri lagane pobjede u skupini. Jan Markan također je doživio poraz u polufinalu zlatne skupine, dok je Jan Borić doživio poraz u polufinalu srebrne skupine. (Dr)

Galerija slika

Gorički tenisači nižu dobre rezultate Gorički tenisači nižu dobre rezultate Gorički tenisači nižu dobre rezultate Gorički tenisači nižu dobre rezultate

Podijeli