Novosti Sport Događanja

Gorici protiv Alkara igra samo pobjeda

24.02.2017. / Sportska redakcija

Košarkaši Gorice sutra se nakon tri tjedna stanke vraćaju na parket. Posljednju natjecateljsku utakmicu Goričani su odigrali 4. veljače kada je u Velikoj Gorici gostovala Cibona. Zbog odgode utakmice protiv Cedevite (igra se 8. ožujka), te završnice Kupa Krešimira Ćosića igrači trenera Borisa Džidića na tri su tjedna ispali iz natjecateljskog ritma.

-To ima dobrih i loših strana. Dobra je stvar što su nam se oporavili Mašan Vrbica i Marko Petrović, dok je loša stvar to što smo ispali iz natjecateljskog ritma. Taj hendikep pokušali smo nadomjestiti utakmicama protiv Podčetrtka i Maksimira- ispričao nam je trener Džidić.

Sutrašnji dvoboj za Goričane jedan je od onih kvalifikacijskih u borbi za ostanak, jer u Veliku Goricu stiže Alkar koji trenutno od Goričana ima pobjedu više, zbog čega je pred domaćim košarkašima imperativ pobjede čime bi uvelike poboljšali svoje izglede u borbi za ostankom u prvoligaškom društvu.

-Alkar spada u ekipe s kojima možemo igrati pogotovo na domaćem parketu. Ako od ove sezone želimo nešto napraviti moramo pobijediti, druge nam nema, jer svi smo svjesni koliko nam je ova utakmica važna- kaže trener Džidić.

Utakmica između Gorice i Alkara igra se u Gradskoj sportskoj dvorani od 18 sati.

Podijeli