Novosti Sport Događanja

'Gorica Open 2018' od petka do nedjelje iza Kumičića

22.08.2018. / Damir Žbulj

KOP Tur treću godinu zaredom organizira turnir 'mješovitih trojki' u odbojci na pijesku pod nazivom 'Gorica Open 2018.'

Rekreativni turnir trajat će tri dana, a nagradni fond i novčane nagrade za prva tri mjesta ovise o broju prijavljenih ekipa (tj. uplaćenih kotizacija). Svaki sudionik i sudionica  turnira imat će osiguran topli obrok i piće.

Zagarantirana je dobra zabava uz odličnu glazbu i atraktivnu igru velikogoričkih odbojkašica i odbojkaša, iz organizacije su poručili kako će biti dodjele posebnih nagrada za -  najstarijeg i najmlađeg natjecatelja turnira, 'najluđeg' igrača turnira, najljepše hlačice turnira te 'najgoru' ekipu turnira, koja će osvojiti prijelazni pehar za to postignuće.

Ekipe se moraju sastojati od četiri člana od čega je obavezno jedna djevojka, s tim da ih je troje na terenu uz mogućnost jedne zamjene. Sustav odigravanja ovisi o broju prijavljenih ekipa te će biti utvrđen dan prije samog turnira.

Kotizacija po ekipi iznosi 200 kn, a turnir počinje u petak 24. kolovoza u 17 sati te se igra tijekom čitave subote i nedjelje.

Finale i dodjela nagrada predviđa se u nedjelju oko 20 sati.

Prijave se vrše putem inboxa Facebook stranice Kop Turić ili na brojeve mobitela 099/5084-773 i 095/8989-729, zaključno sa srijedom 22. kolovoza do ponoći.

 

(Foto: Gorica Open 2018)

Podijeli