Novosti Sport Događanja

[FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača

03.02.2020. / Damir Žbulj

Rukometaši Gorice savršeno su otvorili nastavak sezone u Paket 24 Premijer ligi, uvjerljivom i sigurnom pobjedom nad vinkovačkom Spačvom, ekipom koja je ovaj susret dočekala na trećoj poziciji na ljestvici.

Neizvjesnost je trajala uvodnih 20-ak minuta, ali su tada Goričani počeli graditi svoju razliku, koja je u nastavku bila i dvoznamenkasta. Završilo je s 32:23 (15:9) i ekipa Andrije Nikolića potvrdila je lidersku poziciju i plasman u Ligu za prvaka na najbolji mogući način.

"Definitivno je prevladala širina naše klupe. Nisam siguran da ijedna momčad u ligi ima ovoliko dobrih igrača, kao što ih ja imam ovdje u Gorici. Nikome neće biti lako s nama. Čestitao bih dečkima, stvarno se trude i bore i svaka im čast," istaknuo je strateg Gorice poslije novog slavlja.

Sjajan je ponovno bio Ćavar s devet golova iz devet pokušaja, a trenera je razveselio i povratak utakmicama desnog vanjskog Lovre Luke Klarice nakon oporavka od ozljede.

"Klarica će ostati u našim redovima do kraja sezone. Vratio se nakon ozljede, imao je dugu pauzu, vidi se da nije baš još u pravoj formi. No, on je veliki potencijal i treba mu samo malo vremena. Pauza je ipak ostavila traga, on je sigurno za nas pojačanje."

"Svi su ostali u ekipi, jedino je Zvonimir Srna nakon priprema ostao u Zagrebu."

Vinkovčani će Gorici biti suparnik i u osmini finala Kupa u ožujku, a Gorica ne skriva ambicije i u tom natjecanju. Velika želja je plasman na Final 4 završnicu.

"Bilo bi lijepo ovu sezonu zaokružiti i dobrim nastupom u Kupu. Neće nam biti lako tamo, ali sve ćemo napraviti kako bismo izborili Final 4.

"Prošlo je baš godinu dana od kad smo imali tri boda na ljestvici i od Sesveta smo izgubili 11 razlike. Sad smo uvjerljivo prvi na premijerligaškoj ljestvici, konkuriramo za završnicu Kupa i samo tako trebamo nastaviti i dalje raditi," zaključio je u dobrom raspoloženju Nikolić.

U idućem kolu Gorica gostuje u Varaždinu.

 

 

Galerija slika

[FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača [FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača [FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača [FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača [FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača [FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača [FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača [FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača [FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača [FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača [FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača [FOTO] Rukometaši deklasirali i Spačvu: Nisam siguran da ijedna momčad ima ovoliko dobrih igrača

Podijeli