Novosti Sport Događanja

FOTO: Coca-Cola cup 2017. održan u Velikoj Gorici

21.04.2017. / Sportska redakcija

Nakon Svetog Ivana Zeline, Dugog Sela i Samobora, malonogometni turnir Coca-Cola Cup 2017. koji se održava unutar Sportskih igara mladih održan je danas u Velikoj Gorici. Cilj ovog turnira promicanje sportskih vrijednosti, fair playa i timskog duha među mladima.

Na goričkom turniru koji je pod organizacijskom palicom Borisa Konjevića i njegovih suradnika, Zlatka Palčića i Tomislava Škrinjarića održan na betonskom igralištu Osnovne škole Nikola Hribar sudjelovalo je deset momčadi u dvije kategorije (Jazavci, Hrvatine, VG Kumičić, Motorke i panjevi, NK Kvaternik, Dream team, Kruta ekipa, All star boys i Krkani u konkurenciji 2002. godišta i mlađi, te Grasshopper za 1999. godište i mlađe).

-Odaziv je zadovoljavaju, no uvijek može više, jer cilj je privući što više ekipa. Međutim, vrijeme ovog tjedna nije bilo naš saveznik te je i to utjecalo vjerujem na broj prijavljenih ekipa- rekao nam je Boris Konjević.  

Finalisti turnira izborili su nastup na županijskoj završnici koja će se u lipnju održati u Velikoj Gorici. Boje Velike Gorice uz Grasshopper u starijem uzrastu, branit će još Motorke i panjevi te All star boys koji su bili i pobjednici turnira u svom uzrastu nakon cjelodnevnog uvjerljivog izdanja. Pobjednici županijskog turnira izborit će veliku završnicu u Splitu gdje se već tradicionalno tijekom cijelog ljeta održavaju Sportske igre mladih koje su prerasle lokalnu razinu, jer osim u Hrvatskoj one se održavaju i u Bosni i Hercegovi te Srbiji.

REZULTATI
1. kolo: Jazavci-Hrvatine 4:0, VG Kumičić-Motorke i panjevi 0:3, NK Kvaterni-Dream team 0:2, Kruta ekipa-All star boys 0:3, All star boys-Krkani 6:0,
POLUFINALE: Jazavci-Motorke i panjevi 0:2, Dream team-All star boys 1:5
FINALE: Motorke i panjevi-All star boys 0:6 

Galerija slika

FOTO: Coca-Cola cup 2017. održan u Velikoj Gorici FOTO: Coca-Cola cup 2017. održan u Velikoj Gorici FOTO: Coca-Cola cup 2017. održan u Velikoj Gorici FOTO: Coca-Cola cup 2017. održan u Velikoj Gorici FOTO: Coca-Cola cup 2017. održan u Velikoj Gorici FOTO: Coca-Cola cup 2017. održan u Velikoj Gorici FOTO: Coca-Cola cup 2017. održan u Velikoj Gorici FOTO: Coca-Cola cup 2017. održan u Velikoj Gorici FOTO: Coca-Cola cup 2017. održan u Velikoj Gorici FOTO: Coca-Cola cup 2017. održan u Velikoj Gorici FOTO: Coca-Cola cup 2017. održan u Velikoj Gorici

Podijeli