Novosti Sport Događanja

EpicBrozo pobjedom i plasmanom na Euro proslavio 27. rođendan!

17.11.2019. / Damir Žbulj

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović, naš sjajni 'turopoljski top' iz Okuja, na najbolji je mogući način proslavio 27. rođendan, spektakularnom pobjedom na riječkoj Rujevici nad Slovačkom (3:1) i potvrdom plasmana na Europsko prvenstvo iduće godine.

Prije utakmice svi članovi reprezentacije, od suigrača i stožera na čelu s izbornikom Dalićem pa do tehničkog osoblja zaželjeli su mu sve najbolje, a Brozu su se želje ostvarile, Vatreni su dobili Slovake i plasirali se na Euro, što su svi zajedno i burno proslavili.

MODRIĆ I BROZOVIĆ DRŽALI KONTROLU

"Čestitke igračima na pobjedi, osvojenom prvom mjestu u kvalifikacijskoj skupini i plasmanu na Europsko prvenstvo. Hvala svima u stožeru koji su mi pomagali, hvala medijima koji su bili uz nas, to je naš zajednički uspjeh. Velika zahvala ide navijačima, koji su nas pratili diljem Hrvatske i na gostovanjima. Jako sam ponosan i sretan, opet smo cijelu zemlju učinili ponosnom i sretnom. Ovu pobjedu darujemo Vukovaru i Škabrnji," poručio je nakon velike pobjede izbornik svjetskih viceprvaka Zlatko Dalić pa istaknuo: 

"Svi su dali svoj doprinos. Stoperi su naposljetku odigrali bez pogreške, Barišić je bio izrazito aktivan na lijevoj strani, Petković i Perišić upisali su se u strijelce, Modrić i Brozović držali su kontrolu vezne linije... tako da ne bih izdvajao nikoga osim - cijele momčadi"

 

Rođendanska proslava nastavlja se i dan kasnije, u nedjelju, u velikogoričkom EpicBrozo caffe baru uz tamburaški sastav Slavonske Lole.

Brozović je uoči važne kvalifikacijske utakmice, na svoj rođendan, pokazao i svoje veliko srce dajući podršku na društvenim mrežama humanitarnoj akciji VG Legacy, kojom je cilj prikupiti sredstva za prijeko potrebnu medicinsku opremu Dječje bolnice Srebrnjak u Zagrebu, gdje se liječe i brojni gorički mališani.

 

Podijeli