Novosti Sport Događanja

EpicBrozo: Nadam se da ovo nije bilo zadnji put!

17.07.2018. / Damir Žbulj

Veličanstven doček sigurno su i očekivali sjajni hrvatski nogometni reprezentativci, predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem, ali ono što su svjetski viceprvaci doživjeli nakon dolaska u našu zračnu luku i na petosatnom slavodobitnom putu do Trga bana Josipa Jelačića bilo je zaista nestvarno i jednom riječju - neopisivo!

Više od pola milijuna Hrvata izašlo je na ulice kako bi pozdravilo svoje sportske heroje i kako bi se u rijetko viđenom zajedništvu napunilo optimizmom i veseljem za neku bolju budućnost Lijepe naše, koju u ostalim segmentima našeg društva tek treba izgraditi!

 

Radost i ponos nije skrivao niti naš Okujac Marcelo Brozović, koji nakon cjelodnevne fešte na kraju nije stigao do kurilovečkog Udarnika, ali su zato brojni Turopoljci ipak na putu od Plesa pa do središnjeg trga hrvatske metropole imali priliku pozdraviti našeg nogometnog majstora...

EpicBrozo uživao je u svakom djeliću prekrasne domoljubne atmosfere, čestitali su mu i prijatelji i njegova obitelj, čime se i pohvalio na društvenim mrežama.

Možemo samo dodati - Vatreni, apsolutno ste to i zaslužili! Baš kao i svi hrvatski navijači, koji su našu nogometnu reprezentaciju pratili od Kalinjingrada, Nižnji Novgoroda i Rostova na Donu, preko Sočija i Moskve, baš kao i oni koji su uz ekrane bili uz Hrvatsku diljem Lijepe naše, Europe i cijelog svijeta. Pokazali smo rijetko viđeno zajedništvo, za koje se iskreno nadamo kako će biti zamašnjak našeg razvoja.

"Nemam riječi zahvalnosti za ovo što ste napravili. Mi smo u Rusiji igrali za sebe, za svoje obitelji, za vas, za cijelu Hrvatsku, za sve Hrvate u Bosni i Hercegovini, u dijaspori, za branitelje - bez njih ne bi bilo ove šahovnice. Prepoznali ste da smo dali sve od sebe i s ponosom nosili hrvatski dres, a vi ste bili najbolji navijači na svijetu - i vi ste dali sve od sebe. Iznad svih - Hrvatska," poručio je emotivno izbornik Dalić. 

Brozović je bio pod dojmom fantastičnog dočeka: "Dobra večer, Hrvatska. Hvala vam što ste došli u ovako velikom broju! Ovo stvarno nismo očekivali! I nadam se da nije zadnji put!

"Hoćemo li svi zajedno 'opalit' jednu EpicBrozo sliku?" - kreirao je tako Marcelo sa svojim suigračima i stručnim stožerom te cijelim Jelačić placom epsku fotografiju za pamćenje...

 

Foto/Video: Marcelo Brozović, Ema Brozović Instagram

 

Galerija slika

EpicBrozo: Nadam se da ovo nije zadnji put! EpicBrozo: Nadam se da ovo nije zadnji put! EpicBrozo: Nadam se da ovo nije zadnji put!

Podijeli