Novosti Sport Događanja

Dvorneković ostaje još dvije sezone: Na meni je da pružam što bolje partije i da doprinosim momčadi kao i do sada

18.05.2021. / Damir Žbulj

Legenda goričkog i turopoljskog nogometa, iskusni Matija Dvorneković, produljio je vjernost Gorici na još dvije godine!

Aktualni ugovor isticao mu je na kraju ove sezone, ali Ninja i klub dogovorili su nastavak suradnje, na obostrano zadovoljstvo.

"Izuzetno sam sretan, ali prije svega sam zahvalan predsjedniku Črnku, cijeloj upravi kluba i stručnom stožeru na ukazanom povjerenju. Na meni je da nastavim davati sve od sebe, pružati što bolje partije i doprinositi momčadi na način na koji sam doprinosio i do sad. Pritom se, naravno, nadam da će rezultati svake godine biti sve bolji," poručio je 32-godišnji Dvorneković, koji je za Goricu ostvario 155 nastupa, zabio 19 golova i upisao 15 asistencija.

Matiju i njegove suigrače ove sezone očekuje najvažnija utakmica, na gostovanju kod Rijeke, u izravnoj borbi za treću poziciju i mjesto koje vodi u Europu, što bi bio povijesni klupski uspjeh.

"Evo, kolo prije kraja skupili smo 59 bodova i samo spletom raznih okolnosti i dalje nismo osigurali mjesto u Europi. Čeka nas još ta utakmica na Rujevici, zadnje kolo u kojem je 'milijun' kombinacija, ali nama je najvažnije da ovisimo sami o sebi. Sigurno ćemo se postaviti sa željom da idemo na pobjedu, pa ćemo vidjeti što će nam to na kraju donijeti," prenosi njegove riječi službena klupska stranica.

 

Svoj nogometni put započeo je u Radniku, prošao je nakon toga nogometnu školu Slaven Belupa, za Goricu je prvi puta debitirao prije gotovo 11 godina, a nakon toga ga je karijera odvela od Rusije preko Albanije do Islanda, prije nego se 2018. godine vratio doma, gdje je i dalje važna karika svih klupskih uspjeha.

Vjerujemo kako će tako biti i u narednim sezonama i kako će Goricu predvoditi i u europskim izazovima!

(Foto: HNK Gorica)

Podijeli