Novosti Sport Događanja

Dubrava posljednji gost ove jeseni

08.12.2017. / Sportska redakcija

Prije nego li odu na prvenstvenu stanku u kojoj će u prvom planu biti Europskom prvenstvo koje će se od 12. do 28. siječnja održavati u Hrvatskoj, na domaćim rukometnim parketima preostalo je za odraditi još dva kola prije nego li se ode na odmor. Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 11. kola.

Posljednji gost Srednjoškolske dvorane ove godine je Dubrava za čije su kormilo prošlog ljeta stigli proslavljeni hrvatski reprezentativci, Vlado Šola i Davor Dominiković. Oduvijek su utakmice između Gorice i Dubrave bile tvrde i neizvjesne. Nije to iznevjereno niti u prvom ovogodišnjem susretu u kojem su rukometaši Dubrave slavili s 30:29.

-Dubrava i dalje igra svoju igru koja je lepršava i brza. Mi trebamo igrati svoju igru pogotovo u obrani gdje trebamo spriječiti njihove lagane pogotke. Najbitnije je da utakmicu odvedemo u mirne vode- kaže trener Hrvoje Pekera.

Posljednji susret pred domaćom publikom rukometaši Gorice igraju u nedjelju s početkom u 17,30 sati, dok u posljednjoj utakmici ove polusezone Goričani gostuju kod trenutno vodećeg Poreča, 16. prosinca.

Podijeli