Novosti Sport Događanja

Dominik Kučan osvojio dva zlata u Daruvaru

16.10.2018. / Damir Žbulj

Karate klub Velika Gorica ostvario je odlične rezultate na turniru u Daruvaru, gdje se okupilo 564 natjecatelja i natjecateljica 56 klubova iz četiri države.

Mlađa natjecateljska ekipa nastupila je u 22 kategorije te je ukupno osvojila 14 medalja, od čega četiri zlata, šest srebra i četiri bronce.

Fenomenalan pojedinačni uspjeh nagrađen je i visokim trećim mjestom ukupnog poretka klubova, iza Zagrebačkog karate saveza i karate kluba Globus.

Najuspješniji natjecatelj bio je Dominik Kučan, koji se zlatom okitio u kadetskoj kategoriji do 63 kilograma i među juniorima do 61 kilograma. Na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popeli su se još i Vito Hulina, u konkurenciji mlađih učenika do 30 kilograma te Lucija Kirinić u kategoriji učenica do 32 kilograma.

"Iznimno smo zadovoljni rezultatima i činjenicom što mlađa natjecateljska ekipa vidno napreduje iz turnira u turnir," poručili su iz Karate kluba Velika Gorica.

Matea Kordić osvojila je srebrnu medalju i u kategoriji učenica i mlađih učenica do 32 kilograma. Srebro su zaslužili i Mihael Potočki (učenici -34kg), Luka Tačković (učenici -38kg), Nikola Huzjak (učenici -42kg) i Ema Novak (ml.kadetkinje -55kg).

Brončani su u Daruvaru bili Emanuel Dundović (ml.učenici -30kg), Ema Jukić (učenice -32kg), Ema Filković (učenice +44kg) i Julija Dundović (ml.kadetkinje -55kg).

(Foto: Karate klub Velika Gorica)

Galerija slika

Dominik Kučan osvojio dva zlata u Daruvaru Dominik Kučan osvojio dva zlata u Daruvaru Dominik Kučan osvojio dva zlata u Daruvaru

Podijeli