Novosti Sport Događanja

Dojam iz Hruščice zaboravljen pobjedom protiv Oborova

22.03.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Turopoljca proljetni dio prvenstva otvorili su porazom u Hruščici od Save, dok su u nedjeljnom susretu protiv Oborova ostvarili pobjedu od 3:2 (strijelci Tomislav Jakovljević, Vjeko Lučić i Igor Hajduk). Poraz na proljetnoj premijeri nije imao tektonske poremećaje, jer bez obzira na sve Turopoljac je i dalje vodeći s dva boda prednosti ispred Dinamo Hidrela, dok trećeplasirana Rugvica nakon remija u Turopolju zaostaje šest bodova.

-Kroz cijeli smo se tjedan dogovarali da ne smijemo ponoviti onako lošu igru iz prvog kola. Iako smo bili nekompletni, nedostajali su nam Pero Milatović, Marko Paradžik, Filip Hajduk i Dario Guduraš uspjeli ostvariti pobjedu- kaže nam trener momčadi iz Kuča, Vlado Horvat.

Priliku za prve gostujuće bodove Turopoljac ima u nedjelju kada gostuje u Božjakovini kod Brcka, koji se bori za ostanak.

-Naravno da idemo na pobjedu. Tri boda su prioritet jer želimo ući u seriju pobjeda uoči gostovanja kod Rugvice- nastavio je trener.

Uz ovaj susret u Božjakovini, u 18. kolu još se igraju susreti; Buna-Dubrava, Ban Jelačić (V)-Turopolje, Rugvica-Lonja, Meštrica-Vatrogasac, Oborovo 74-Ban Jelačić (B), Sava-Dinamo Hidrel i Zvekovac-Sloga.

Podijeli