Novosti Sport Događanja

Dinamo (J) zaustavio niz Lukavca

22.04.2018. / Sportska redakcija

Svakoj seriji jednom mora doći kraj, a ona nogometaša Lukavca trajala je punih devetnaest utakmica. Od prvog kola i poraza u Rakovcu, nogometaši Lukavca nanizali su 16 pobjeda i tri remija. Taj sjajan niz zaustavili su jučer nogometaši Dinama iz Jakovlja koji su u Lukavcu zasluženo slavili s minimalnih 1:0.

Pribojavali su se u domaćim redovima ovog susreta, jer Dinamo nije nimalo bezazlena ekipa, što su na kraju i pokazali na terenu. Junak njihove pobjede bio je Pinheiro koji je se sjurio sam na domaćeg vratar Lutera, koji se do primljenog pogotka istaknuo s nekoliko bravuroznih intervencija. Nažalost kod pogotka je bio nemoćan, a primljeni je pogodak izazvao lavinu reakcija kod domaćih navijača, ali i klupe predvođene trenerom Sinišom Miokovićem koji su tražili zaleđe. Danak je na kraju platio trener Mioković koji je udaljen s klupe.

Tražili su domaći igrači izjednačenje, a najbolje prilike u dva je navrata propustio realizirati jedan od najiskusnijih u domaćim redovima Mario Skorin. Nažalost, poraz nekima nije najbolje sjeo, jer se dogodio uoči subotnjeg derbija kod Bistre, gdje momčad možda s klupe možda neće voditi trener Mioković, koji je odmah po odigravanju susreta odjurio iz Lukavca. Na redu je klupska Uprava, jer jedan poraz koji se morao dogoditi ne može pokvariti i više nego uspješnu sezonu.

JŽNL, 22. kolo
NK LUKAVEC – NK DINAMO (J) 0:1 (0:0)
STRIJELAC: 0:1 Pinheiro (70).
NK LUKAVEC: Luter, M. Grdenić, Britvec, Mihanović, Peršin, L. Borković, Skorin, Maslač, Augustić, I. Hladni, Tuka. TRENER: Siniša Mioković
NK DINAMO (J): Pilski, Škrlin Batina (cap), Petir, Bjelobradić, Malić, Vrabec (od 81. Frkanec), Vidaković, Piškor (od 87. Pirički), Konjevod (od 85. Heric), Jukić, Pinheiro. TRENER: Davor Debogović

Podijeli