Novosti Sport Događanja

Davor Šuker u Velikoj Gorici čestitao futsalskoj reprezentaciji plasman na Euro

09.04.2021. / Damir Žbulj

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, posjetio je u velikogoričkom hotelu Garden Hill futsalsku reprezentaciju Hrvatske koja je pobjedom u Albaniji (3:0) potvrdila prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini za Europsko prvenstvo 2022. godine, nakon što je već prije osigurala plasman na Euro.

Prvi čovjek HNS-a čestitao je reprezentativcima na odličnim rezultatima i stopostotnom učinku u tekućem kvalifikacijskom ciklusu pod vodstvom novog izbornika Marinka Mavrovića, poželio im nastavak pozitivnog niza u nedjeljnoj utakmici protiv Danske i kraj kvalifikacija u pobjedničkom tonu, ali i puno sreće na europskoj smotri početkom iduće godine.

U ime igrača kapetan Franco Jelovčić zahvalio se predsjedniku na svesrdnoj podršci, obećavši i u budućnosti dobre igre i rezultate, piše hns-cff.hr.

Uz predsjednika HNS-a, Davora Šukera, reprezentativce su posjetili i član Izvršnog odbora HNS-a i predsjednik Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku, Ile Topuzović, odnosno glavni instruktor HNS-a, Petar Krpan, a pozdravnu riječ uputio im je koordinator Boris Durlen.

S već osiguranom vizom za Europsko prvenstvo u Nizozemskoj, hrvatska futsalska reprezentacija pretposljednji je kvalifikacijski dvoboj odigrala u Tirani te protiv Albanije sačuvala maksimalni učinak i potvrdila osvajanje prvog mjesta na tablici, golovima Marinovića, Perića i Sekulića.

Hrvatska je tako s maksimalnih 15 bodova potvrdila osvajanje prvog mjesta na tablici Skupine 1, a kvalifikacijski ciklus će zaključiti u nedjelju, 11. travnja, u Varaždinu protiv Danske.

 

Podijeli