Novosti Sport Događanja

Davor Ćavar povukao rukometaše prema važnoj pobjedi

12.04.2018. / Sportska redakcija

Nakon desetodnevne stanke prvenstvenim obavezama u Ligi za ostanak vratili su se rukometaši Gorice koji su sinoć u Srednjoškolskoj dvorani ugostili Zamet iz Rijeke. Bio je to iznimno važan susret za domaću momčad čiji igrači sinoć nisu podbacili. Tijekom svih šezdeset minuta kontrolirali su tijek susreta protiv gostiju iz Rijeke koji su na kraju poraženi s 34:27.

Od starta susreta terenom je dominirala samo jedna momčad, ona Gorice čiji su igrači susret otvorili vodstvom od 3:0 pokazavši Riječanima da u Velikoj Gorici na bodove mogu zaboraviti. Od početnog šoka gosti se nisu uspjeli oporaviti, te su cijelo vrijeme gledali domaćim igračima u leđa. Prilikom odlaska na odmor Gorica je vodila s 18:13, a u nastavku susreta prednost je u nekoliko navrata otišla i do deset zgoditaka prednosti.

Nerješiva enigma za goste bio je Davor Ćavar koji je postigao 12 pogodaka uz samo jedan promašaj, a sjajnu partiju pružio je i sve bolji Ivan Borić koji je uz sjajno odrađeni posao postigao i četiri zgoditka iz isto toliko pokušaja. Jednostavno, u igri domaće momčadi nije bilo slabog pojedinca što je na kraju pokazao i konačni rezultat.

PREMIJER LIGA- LIGA ZA OSTANAK, 3. KOLO
HRK GORICA – MRK ZAMET 34:27 (18:13)
HRK GORICA: Lončar, Ceković 3, Borić 4, Marjanović 4, Laljek 6, Pušić, Nedić, Vladušić 3, Dijanić, Ćavar 12, Vučićević, Sladoljev 11 obrana,  Žarković 1, Goršeta 1, Barišić, Šimunović.
MRK ZAMET: Plantarić, Jeličić, M. Mozetić 3 Grgurević 3, Martinović 6, J. Mozetić, Kružić 7, Sorić 3 obrane, Tomljanović, Bogosavljev, Majić 6, Chen 2, Wang 3 obrane.

Podijeli