Novosti Sport Događanja

Dabro i Aršakjan zabili u remiju s Mamićevim Al-Ainom

15.08.2018. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice i Al-Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kojeg s klupe vodi Zoran Mamić, odigrali su na Gradskom stadionu prijateljski dvoboj.

Završilo je bez pobjednika 2:2 (1:1), a trener Gorice Sergej Jakirović iskoristio je utakmicu kako bi isprobao nekolicinu novih igrača prije idućeg prvenstvenog okršaja, u nedjelju 19. kolovoza od 21 sat na Poljudu protiv Hajduka.

Al-Ain je prvi stigao do prednosti u 20. minuti, preko Diakyja, ali su Goričani samo dvije minute kasnije izjednačili, zabio je Marko Dabro.

Preokret je stigao 15-ak minuta prije kraja, Šroler je izborio kazneni udarac, a siguran je s bijele točke bio Armenac Aršakjan.

Poraz Mamićeve ekipe spriječio je Hamza u 85. minuti.

Jakirović je u ovom pripremnom susretu priliku u prvih 11 dao Nigerijcu Musi, Nizozemcu indonezijskog porijekla Joeyju Suku, dok je u nastavku zaigrao i rumunjski čuvar mreže Branescu. Internacionalni trojac debitirao je u dresu Gorice.

U početnoj postavi bili su još vratar Veriga, Krešimir Krizmanić, Žutić, Matošević, Zenko, Marina, oporavljeni Dvorneković, Dabro i Aršakjan, dok su s klupe ušli još i Čabraja i Šroler.

Gorica na noge Hajduku odlazi nakon nesretnog poraza od Intera i sa samo jednim osvojenim bodom, protiv Slaven Belupa. (Foto: Al-Ain)



Galerija slika

Dabro i Aršakjan zabili u remiju s Mamićevim Al-Ainom Dabro i Aršakjan zabili u remiju s Mamićevim Al-Ainom Dabro i Aršakjan zabili u remiju s Mamićevim Al-Ainom Dabro i Aršakjan zabili u remiju s Mamićevim Al-Ainom Dabro i Aršakjan zabili u remiju s Mamićevim Al-Ainom Dabro i Aršakjan zabili u remiju s Mamićevim Al-Ainom

Podijeli