Novosti Sport Događanja

Ciljevi Kurilovčana: Ostati pri vrhu i zaigrati u Kupu

08.01.2018. / Ivana Ćurić

Novaci u trećeligaškom društvu, nogometaši Udarnika odradili su sjajnu polusezonu u 3. HNL. U konačnici su zauzeli visoko četvrto mjesto što je sve ugodno iznenadilo, ali i potvrdilo kako je sportski direktor Darko Janječić pogodio s odabirom igračkog kadra kojeg je trener Damir Biškup sjajno ukomponirao.

-U nikad jačoj Trećoj ligi mi smo osvojili sjajno četvrto mjesto što je fantastičan uspjeh. Nama kao malom klubu nije nimalo jednostavno u takvom društvu, no srećom imamo dobru ekipu od Uprave do momčadi i trenera. Posložili smo se kao klapa i to je ono što nas je nosilo tijekom cijele prošle godine- kaže čelni čovjek Udarnika, Filip Gabelica koji spušta loptu na zemlju kad su u pitanju klupske ambicije.

-Nama ambicije variraju. Prvo smo željeli miran opstanak, što smo vjerujem i ostvarili, a sada nam je ambicija biti pri vrhu- nastavio je Gabelica koji se potajno nada kako Udarnik može i do finala županijskog Kupa kako bi se izborilo i pretkolo HR Kupa. -Idemo utakmicu po utakmicu, a ako se to dogodi nitko sretniji od mene. To bi bila kruna naše sezone- za kraj će predsjednik Filip Gabelica.

S pripremama za proljetni nastavak prvenstva Udarnik kreće 17. siječnja. U odnosu na jesenski dio prvenstva u Kurilovcu više nema Božidara Karamatića, Lovre Šimića i Petra Krasnića, dok se treneru Biškupu u potpunosti na raspolaganje stavljaju Kristijan Brčić i Branimir Ramljak koji su zbog ozljede propustili prvi dio sezone.

 

(dr)

Podijeli