Novosti Sport Događanja

Bugarski limači osvojili deseti Alpas Cup Velike Gorice

17.06.2019. / Damir Žbulj

Završeno je još jedno izdanje Alpas Cupa Grada Velike Gorice, koji je u svom jubilarnom desetom izdanju na Udarniku okupio 40-ak ekipa iz svih krajeva Europe te jednu momčad naših iseljenika iz daleke Australije.

Ponovno su U-11 limači oduševili na travnjaku i izvan njega, iz Kurilovca su otišli puni sjajnih uspomena, bogatiji za nova iskustva, koja će im sigurno pomoći u nogometnoj karijeri, ali i brojnim životnim izazovima koji su tek pred njima.

Trofej pobjednika osvojio je bugarski National iz Sofije, nakon 3:1 finalne pobjede nad vršnjacima zagrebačke Lokomotive, koje s klupe vodi proslavljeni bivši hrvatski reprezentativac Ardian Kozniku.

Na jednom od najvećih i najboljih turnira u regiji broncu su osvojili mladi nogometaši Osijeka, koji su s 3:0 svladali beogradski Partizan.

Na kraju natjecanja održana je još jedna svečanost proglašenja pobjednika, a izabrana je i najbolja momčad turnira u kojoj su tri igrača sofijskog Nationala - Stesam Mihaylov, Kristian Gocianov i Viktor Iliev, Fric Martinić iz Lokomotive, Luka Krstić iz Osijeka, Dijon Shala iz austrijskog Sturma te Uroš Stefanović iz Partizana.

Alpas Cup je i ove godine potvrdio svoj ugled, a u odličnom nogometu malih nogometnih nada ponovno su uživali i brojni gledatelji uz terene u Kurilovcu.

"Želimo se posebno zahvaliti organizatorima na pozivnici, gostoprimstvu i na sjajnom turniru," poručili su Bugari nakon osvajanja titule.

Podijeli