Novosti Sport Događanja

Bliži nam se Noć borilačkih sportova

04.06.2018. / Ivana Ćurić

Rapsodija pokreta, izdržljivosti i spretnosti očekuje nas u ovogodišnjoj Noći borilačkih sportova koja će svoje šesto izdanje imate ove subote, 9. lipnja

Park dr. Franje Tuđmana još jednom će okupirati članovi goričkih borilačkih klubova koji će se pod otvorenim nebom predstaviti svojim sugrađanima. Judo klub Pinky, Karate klub Velika Gorica, Karate klub Centar, Taekwondo klub Velika Gorica, Boksački klub Velika Gorica te Judo klub Kokica i JKOSI Fuji kroz ovu tradicionalnu manifestaciju prezentiraju mali dio svog opusa koji ih već godina svrstava među najbolje hrvatske klubove.

U dvije borilačke arene od 20,30 sati predstavit će se dosezi borilačkih sportaša- od onih najmlađih koji tek savladavaju borilačke vještine do suvremenih vladara borilišta na međunarodnoj sceni. Prvi put svoj rad u sklopu ove manifestacije prezentirat će i Judo klub osoba s invaliditetom Fuji.

Između ostalog manifestacija je obogaćena i atraktivnim zabavnim sadržajima, a u ring će ponovno ući gorički profesionalac Ivica Bačurin.

- Gorički borilački klubovi zaslužuju ovako veliku sportsku manifestaciju na otvorenom. Prepoznala je to i publika koja se svake godine odazove u velikom broju. Brojni mladi treniraju predano i marljivo u našim borilačkim klubovima, a rezultati koje postižu su na ponos Velike Gorice - ističe predsjednik organizacijskog odbora i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec.

Borilački spektakl pod zvijezdama svake godine donosi nam nešto novo, pa nam preostaje vidjeti kakvo će nas iznenađenje dočekati ove subote na Tuđmancu. Dodajmo kako će na istom mjestu nakon borilačkog spektakla održati i koncert na kojem će nastupiti Opća opasnost, Pravila igre i Emanuel. Posluži li vrijeme ponovno nas očekuje atraktivna borilačka večer u središnjem gradskom parku.

Podijeli