Novosti Sport Događanja

Bikovi protiv Vukova u borbi za 'majstoricu': Ljudi, dođite u dvoranu!

23.05.2022. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice u ponedjeljak od 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani igraju drugi dvoboj polufinala doigravanja za naslov prvaka Hrvatske. Cibona je slavila u prvom okršaju u Draženovom domu, no, Bikovi se sigurno neće predati te će pokušati izboriti 'majstoricu'.

Goričani ulaskom među četiri najbolja hrvatska kluba ponovili prošlogodišnji uspjeh: "Ljudi, dajte dođite u dvoranu! Što da vam kažem, ovo nam je možda zadnja utakmica sezone i zato dođite u Gradsku sportsku dvoranu. Podržite svoju momčad jer ona je to zaslužila dobrim igrama kroz cijelu sezonu. Dođite svi pogledati još jednu predivnu i prekrasnu utakmicu kakve su obično sve naše utakmice protiv Cibone,” jasno je poručio trener Mladen Starčević.

Ulaz je besplatan, klub poziva sve turopoljske ljubitelje košarke da napune dvoranu i pruže snažnu i glasnu podršku Bikovima, jer su to svojim igrama sigurno zaslužili!

"Čeka nas sigurno jako dobra utakmica! U Draženovom domu smo pokazali da možemo igrati s njima, a volio bih da i u uzvratnoj utakmici budemo hrabri kao u prvoj. Želja nam je da se pokažemo u najkvalitetnijem izdanju, jer tada ih možemo pobijediti i odvesti ovu seriju u majstoricu! Tada je sve otvoreno," dodao je mladi centar Stipe Sokol, koji dobiva sve više prilike pod obručima.

"Ulaz je slobodan jer želimo da što veći broj navijača prisustvuje ovom košarkaškom spektaklu kakvih nije nedostajalo ove sezone u Velikoj Gorici. Pozivamo sve navijače da napune našu dvoranu i pruže nam glasnu podršku kakvu Bikovi doista zaslužuju," poručili su iz kluba.

 

Podijeli