Novosti Sport Događanja

Beli: Najvažnije mi je da Gorica pobjeđuje!

09.08.2018. / Damir Žbulj

Nigerijac Iyayi Believe Atiemwen, popularni Beli, već je u društvu drugoligaša pokazao kako će biti veliko pojačanje za Goricu. U prve dvije utakmice HT Prve lige ovaj je 22-godišnjak samo potvrdio kako se radi o kvalitetnom nogometašu i kako u njemu leži veliki potencijal.

Protiv Slaven Belupa bio je jedan od najistaknutijih pojedinaca, upisao je briljantnu, 'modrićevsku' asistenciju za prvi gol Zwolinskog te je i zatresao mrežu Koprivničanaca, majstorskim lob udarcem, nakon dodavanja Dvornekovića.

-->> Ninja: Protivnici će 'lomiti zube' na nama!

"Ne znam što bih rekao nakon svega. Ipak, to je nogomet, ponekad dobiješ, ponekad izgubiš, a ponekad i odigraš neodlučeno. Nadamo se kako ćemo u idućoj utakmici biti još bolji," rekao nam je simpatični nigerijski ofenzivac, koji može biti izuzetno koristan na nekoliko pozicija u momčadi.

Zna to jako dobro i trener Jakirović.

"Uvijek ću davati svoj maksimum, zato sam i ovdje. Nadam se da mogu dati svoj doprinos momčadi, ali sve je to manje važno. Najvažnije je da ekipa pobjeđuje! To mi je najvažnije," jasno je poručio Beli.

Gorica je dva puta imala i dva pogotka viška, ali na kraju nije slavila pobjedu.

"Igrali smo dobro, ali nažalost nismo imali sreće..."

"Može se to dogoditi bilo kome. Nadamo se kako ćemo protiv Intera upisati i svoju prvu pobjedu. Uvijek ćemo davati sve od sebe na travnjaku!"

Dvoboj trećeg kola HT Prve lige protiv Intera iz Zaprešića igra se na Gradskom stadionu u subotu, 11. kolovoza, s početkom u 17.30 sati.

Podijeli